Nastavenie súborov cookie

Keď navštívite ktorúkoľvek internetovú stránku, táto stránka môže uložiť alebo obnoviť informácie o vašom prehliadači, najmä v podobe súborov cookie. Tieto informácie sa môžu týkať vás, vašich preferencií, vášho zariadenia alebo sa môžu použiť na to, aby stránka fungovala tak, ako očakávate. Tieto informácie vás zvyčajne neidentifikujú priamo, vďaka nim však môžete získať viac prispôsobený internetový obsah. V týchto nastaveniach si môžete vybrať, že niektoré typy súborov cookie nepovolíte. Po kliknutí na nadpisy jednotlivých kategórií sa dozviete viac a zmeníte svoje predvolené nastavenia. Mali by ste však vedieť, že blokovanie niektorých súborov cookie môže ovplyvniť vašu skúsenosť so stránkou a služby, ktoré vám môžeme ponúknuť. Viac informácií

Spravovať nastavenie súborov cookie

Nevyhnutne potrebné súbory cookie

Vždy aktívne

Tieto súbory cookie sú potrebné na zabezpečenie funkčnosti internetovej stránky a nemožno ich v našich systémoch vypnúť. Zvyčajne sa nastavujú len ako reakcia na vami vykonané činnosti, ktoré predstavujú žiadosť súvisiacu so službami, ako je napríklad nastavenie preferencií ochrany osobných údajov, prihlasovanie alebo vypĺňanie formulárov. Svoj prehliadač môžete nastaviť tak, aby blokoval alebo vás upozorňoval na takéto súbory cookie, v takom prípade však nemusia niektoré časti stránky fungovať.

Súbory cookie súvisiace s výkonom

Tieto súbory cookie nám umožňujú určiť počet návštev a zdroje návštevnosti, aby sme mohli merať a vylepšovať výkon našej stránky. Pomáhajú nám zistiť, ktoré stránky sú najviac a najmenej populárne, a vidieť, koľko návštevníkov sa na stránke pohybuje. Všetky informácie, ktoré tieto súbory cookie zbierajú, sú súhrnné, a teda anonymné. Ak tieto súbory cookie nepovolíte, nebudeme vedieť, kedy ste našu stránku navštívili.

In-line korčuľovanie - externé

 Podmienky na absolvovanie predmetu:

V priebehu semestra študent preukáže teoretickú znalosť postupov pri vyučovaní základov in-line korčuľovania po teoretickej aj praktickej stránke. V závere semestra preukáže úroveň praktických zručnosti. Maximálny počet bodov získaný za priebežné a záverečné hodnotenie predstavuje 100 bodov.

a) priebežné hodnotenie:

Praktické zručnosti z in-line 100b (min. 65b)

b) záverečné hodnotenie:

Na základe priebežného hodnotenia.

Odporúčaná literatúra:

CHRIS, E. 1996 Abeceda in-line bruslení. Praha, IKAR 1996.

MICHAL, J.1998 Vybrané kapitoly zo sezónnych činností. PF UMB 1998 str.108 ISBN

80-85162-99-7

MICHAL, J.2000 Sezónne činnosti na 1. stupni základných škôl. Banská Bystrica: UMB PF,

2000, 72 s. ISBN 80-8055-461-7

MILLAR, C. 1998. In-line bruslení: pro začátečníky: pokročilé. Praha, Knižný klub 1998.

 

Užitočné linky:

https://www.youtube.com/watch?v=urelO_MHjCw

https://www.youtube.com/watch?v=mH2HTcUDEcw

https://www.youtube.com/watch?v=RNKEyitA8fU

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=osU84zUaL6s

 

Kontaktný formulár

=